633497937 apaeef@gmail.com

Fer-se Soci

Doneu suport als vostres agricultors locals i a l’agricultura ecològica

 

Fer-me SociDonar
Uneix-te a la nostra associació d’agricultors ecològics. Dóna suport i ajuda’ns a créixer. Fomentem la sobirania alimentària, tenim cura del paisatge afavorint la biodiversitat i la regeneració dels sòls, mantenim el  patrimoni natural i cultural, investiguem en noves tècniques per generar un sistema alimentari més resilient i donam suport a agricultors i ramaders de les Pitiüses. Treballem per unes illes agroecològiques!

Els beneficis de l’afiliació inclouen:

v

Una veu a l'Associació

Els socis productors es beneficien d’un canal per donar veu a les necessitats específiques del sector agrícola i ramader. Sou  benvinguts!

Formació

Els socis es beneficien de cursos gratuïts durant tot l’any sobre l’última tecnologia, maquinària i pràctiques en agroecologia i agricultura regenerativa.

Transferència de coneixement i experiència

Els socis productors es beneficien de l’intercanvi de coneixements i de les oportunitats de voluntariat dins de l’associació i del saber dels agricultors experimentats. Cream comunitat!

Assessorament

A Apaeef oferim un assessorament a mida al soci, ja sigui en la reconversió a agricultura ecològica, a l’inici de l’activitat agrícola i/o en el seu creixement.

Xarxes i Comunicació

Estar informat dels  esdeveniments relacionats amb l’agricultura ecològica, fires, promoció, congressos i trobades durant tot l’any.
i

Suport i Subvencions

Si ets soci estaràs informat de les subvencions i ajudes de les diferents administracions públiques.

Campanyes i representació

Apaeef representa a nivell local, balear i nacional als membres de l’associació. Formem part de la Xarxa de Pagesos ecològics de Balears, juntament amb  Apaema i Apaem per  donar forma a la política en favor dels petits agricultors i ramaders i la sobirania alimentària.

Accés a Terres Agrícoles

Amb el projecte del Banc De Terres, es facilita l’accés a terres de cultiu que actualment estan en desús mitjançant un contracte de custòdia agrària entre el productor i el propietari.

Qui pot ser soci?

Pots unir-te a l’associació com a PRODUCTOR, SIMPATITZANT o DONANT.

L’ Apaeef acull  a persones físiques, societats, cooperatives, organitzacions, escoles i empreses que recolzin els nostres objectius.

Productors

 

 

Soci productor: si ets agricultor, ramader, elaborador, gestor forestal, comerç, restaurador o si estàs vinculat amb l’activitat agrícola: et donem la benvinguda!

 

 

Simpatitzants

 

 

Persones que no participen activament en el treball agrari però que recolzen la feina d’Apaeef i la dels pagesos afavorint un sistema alimentari local i ecològic. Agraïm el teu suport, et mantenim informat i actualitzat dels esdeveniments i cursos.

Gràcies pel teu suport!

Simpatitzant Individual

 

35€/año

 

Simpatitzant Individual

 

5€/mes

 

Simpatitzant Individual

 

10€/mes

 

Simpatitzant Individual

 

15€/mes

 

Donants

 

 

Ets una empresa, una fundació o un individu que creu en la regeneració del sòl, el paper dels petits productors en la sobirania alimentària i la conservació de les llavors tradicionals. T’agradaria recolzar el nostre creixent grup d’agricultors i treballadors de la terra amb una donació única o recurrent.

Gràcies pel teu suport!

La teva contribució ajuda a APAEEF en la defensa de l’agricultura ecològica a petita escala dins l’administració local i el Govern Balear.  També dones suport als projectes d’horts escolars on s’ensenya als nens a produir els seus propis aliments com a part del seu pla d’estudis, així com al projecte de Banc de Terres que treballa per recuperar i restaurar finques de cultiu que estan en desús.  La teva contribució també dona capacitat administrativa per a que l’Associació coordini i gestioni els projectes de l’entitat.

El teu suport és clau en la reactivació del sector primari i el futur de l’agricultura ecològica a Eivissa.  Treballem junts per crear sòls sans, incorporació de pràctiques innovadores i regeneratives, fomentar races autòctones i varietats locals i crear un sistema de producció d’aliments beneficiós pel medi ambient.

Fes-te Soci Avui!

Fer-me SociDonar